Om oss
121
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-121,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kraavik Trafikkskole

Hos Kraavik Trafikkskole kan du ta førerkort for bil med manuell og automat gir, bil med tilhenger og trafikalt grunnkurs.

 

Kraavik Trafikkskole er en del av Førerkorthuset på Askøy og har felles teoriundervisning i våre lokaler på Kleppestø Ungdomsskole.

 

Vi har eleven i fokus, og ønsker å derfor å hjelpe deg med mer enn bare et førerkort. Vårt mål er at du blir en dyktig sjåfør som kan ferdes trygt i trafikken.

Trafikalt grunnkurs

Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Når du har fullført trafikalt grunnkurs, får du et bevis som gir deg rett til å øvelseskjøre.

Klasse B – Manuell

Gjelder internasjonalt for føring av motorvogn med en tillatt totalvekt på høyst 3500 kg og som er godkjent for transport av høyst 8 passasjerer i tillegg til fører.

Klasse B – Automat

Om du kjører opp med automatgir, får du en kode i førerkortet som begrenser føreretten til slike biler. Ønsker du å utvide til manuelt gir senere, må du å ta oppkjøringen på nytt.

Klasse BE/B96 – Tilhenger

Skal du kjøre bil og henger med tillat totalvekt over 4250kg trenger man førerkort i kl BE. Denne klassen gir rett til å føre vogntog over 4250kg og inntil 7000kg.

Vi hjelper deg på veien til førerkortet!